ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ AEROPLAN

Дана Політика розроблена на виконання вимог Регламенту 2016/679 Європейського парламенту та Ради ЄС від 27.04.2016 «Про захист фізичних осіб при обробці персональних даних та про вільний рух таких даних, а також про скасування Директиви 95/46/ЄС» (Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council of 27 April 2016 on the protection of natural persons with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data, and repealing Directive 95/46/EC (General Data Protection Regulation)), надалі за текстом – GDPR, та Закону України «Про захист персональних даних».
Ми цінуємо довіру до нашої компанії, і для нас дуже важлива конфіденційність ваших даних. Саме тому ми прагнемо захистити усі персональні дані, які ви надаєте нам, користуючись нашим сайтом, укладаючи з нами договори (приєднуючись до Публічного договору) на користування нашими послугами (продуктами, сервісами), приймаючи участь в наших акціях та отримуючи розсилку новин AEROPLAN, нагадувань про оплату й повідомлень про перерву в наданні послуг.
З точки зору GDPR, нами вжито усіх юридичних, організаційних і технічних заходів для забезпечення захисту ваших персональних даних від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття або знищення.

Загальні положення
AEROPLAN обробляє наступні групи персональних даних:
а) персональні дані, по відношенню до яких AEROPLAN є Контролером, оскільки визначає мету і засоби їх обробки;
б) персональні дані, по відношенню до яких AEROPLAN є Процесором, оскільки обробляє відповідні дані від імені користувачів сайту та/або клієнтів, які визначають мету й засоби їх обробки.
Як Контролер, AEROPLAN може збирати персональні дані для цілей маркетингу і рекрутингу, а саме: для відправки інформаційних листів з новинами, акціями, іншими матеріалами; для прийняття на роботу працівників. Як Процесор, AEROPLAN може збирати персональні дані у сфері надання послуг (продуктів, сервісів), перелічених на нашому сайті.
Персональні дані зберігаються у базах персональних даних AEROPLAN в електронній та у письмовій формах. Місцезнаходження баз персональних даних визначається місцезнаходженням ФОП Мороз Валентин М., який є власником AEROPLAN. Ви маєте право знати місцезнаходження своїх персональних даних, переданих нам.
Строк зберігання даних – протягом усього часу користування сайтом, послугами (продуктами, сервісами) AEROPLAN, участі в наших акціях, підписки на розсилку новин, нагадувань про оплату, повідомлень про перерву в наданні послуг.

Перелік особистої інформації
Ми збираємо вашу інформацію, коли ви подаєте заявку на підключення до наших послуг (продуктів, сервісів), підписуєтеся на розсилку новин AEROPLAN, нагадувань про оплату, повідомлень про перерву в наданні послуг, зв’язуєтеся з нами за допомогою будь-якого з доступних засобів (форми на сайті, електронної пошти, телефону тощо), відповідаєте на опитування, приймаєте участь у наших акціях.
У перелічених вище випадках, в залежності від ситуації, ми можемо попросити вас надати нам ваші прізвище, ім’я та по-батькові, логін (інший онлайн-ідентифікатор), паспортні дані, ідентифікаційний номер, дату народження, вік, стать, місце народження, громадянство, адресу реєстрації, адресу електронної пошти, номер телефону, відомості про юридичну підставу користування приміщенням, куди надаватимуться наші послуги (продукти, сервіси), освіту, професійні дані, номер рахунку в банку, податковий статус, статус підприємця, інформацію про інтереси та захоплення, фотографії, копії паспорту та ідентифікаційного номеру, копії документів, які підтверджують право користування приміщенням, куди надаватимуться послуги (продукти, сервіси) AEROPLAN, та копії документів, які підтверджують оплату користування нашими послугами (продуктами, сервісами).
Крім того, ми можемо збирати ваші IP-адреси, часові пояси, мови.

Використання файлів Cookie
Ми використовуємо файли Cookie для відстеження відвідуваних сторінок сайту AEROPLAN і поведінки наших користувачів.
Файли Сookie – це невеликі файли, які сайт або його постачальник послуг переносить на жорсткий диск вашого комп’ютера через ваш браузер (якщо це дозволено), що дає змогу сайтам або системам постачальника послуг розпізнавати ваш браузер, отримувати і запам’ятовувати певну інформацію.
AEROPLAN використовує файли Сookie для розуміння і збереження ваших уподобань для майбутніх відвідувань. Дані про трафік сайту та взаємодії з ним використовуються для того, щоб у майбутньому забезпечити кращий досвід роботи із сайтом і поліпшити обслуговування наших клієнтів/користувачів.

Доступ сторонніх осіб до персональних даних
AEROPLAN не продає, не обмінює, не здає в оренду та не поширює особисту інформацію своїх клієнтів/користувачів без їхньої згоди.
Ми можемо надавати нашим партнерам тільки загальні демографічні дані, не пов’язані з вашою особистою інформацією.
Ми можемо користуватися допомогою сторонніх постачальників послуг, щоб управляти нашим сайтом або діяти від нашого імені – приміром, вести розсилки, здійснювати і приймати телефонні дзвінки, проводити статистичні дослідження. У таких випадках ваша особиста інформація може бути надана вказаним особам.

Контроль персональних даних
Використовуючи наш сайт, зв’язавшись з нами та/або уклавши з нами договір (приєднавшись до Публічного договору), ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Проте, у вас є право контролювати процес збору, зберігання й обробки ваших персональних даних. Для цього ви можете у будь-який час видалити або змінити свої дані шляхом:
– відмови від підписки на отримання будь-яких розсилок AEROPLAN, використовуючи інструкції по відписці у нижній частині відправленого нами листа;
– відмови від участі в акціях AEROPLAN;
– відмови від послуг (продуктів, сервісів)AEROPLAN у порядку, передбаченому укладеним з вами договором (Публічним договором) та чинним законодавством;
– повідомлення нашого фахівця із захисту даних: Мороз В.М., aeroplan.izyaslav@gmail.com
Ваші персональні дані будуть видалені з будь-яких баз даних AEROPLAN відразу після отримання нашим фахівцем із захисту даних вашого повідомлення про відмову, відправленого вами за допомогою будь-якого з доступних засобів (форми на сайті, електронної пошти, телефону тощо). Що стосується відмови від послуг (продуктів, сервісів) AEROPLAN, то ваші дані будуть видалені з наших баз у день припинення (розірвання) відповідного договору.

Права власників персональних даних
Відповідно до GDPR ви маєте наступні права щодо ваших персональних даних:
– право доступу до даних;
– право на виправлення неточних або неповних даних;
– право на усунення даних, які були незаконно оброблені;
– право на обмеження обробки даних;
– право заперечувати проти обробки даних;
– право знати усі особисті дані, які ви надали;
– право на видалення даних.
Якщо обробка персональних даних відбувається без вашої згоди, ви можете у будь-який час повідомити нас про це.
Будь-яка комунікація AEROPLAN з вами, пов’язана з обробкою ваших персональних даних, відбувається тільки після ідентифікації вашої особистості.
Якщо ви вважаєте, що ми використовуємо ваші дані незаконно, ви маєте право поскаржитися на нас до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини (01008, м. Київ-08, вул. Інститутська, 21/8, 044-253-75-89, 0800-50-17-20, hotline@ombudsman.gov.ua) або до суду.

Зміни в Політиці конфіденційності
AEROPLAN залишає за собою право оновляти дану Політику конфіденційності у будь-який час. У цьому випадку на головній сторінці нашого сайту буде опублікована нова редакція Політики конфіденційності. Ми рекомендуємо клієнтам/користувачам регулярно відвідувати сайт AEROPLAN, щоб бути в курсі нашої політики по збору, зберіганню й обробці персональних даних. Відвідуючи сайт AEROPLAN, ви погоджуєтеся з прийняттям на себе відповідальності за періодичне ознайомлення з Політикою конфіденційності AEROPLAN.

Заключні положення
Якщо на момент опублікування цієї Політики конфіденційності ви вже є користувачем нашого сайту та/або клієнтом AEROPLAN і після ознайомлення з Політикою конфіденційності ви не повідомили нам про свою незгоду з нею чи про її невідповідність вимогам GDPR, чи про небажання надання AEROPLAN своїх персональних даних, вважається, що ви прийняли умови нашої Політики конфіденційності та надали нам свою згоду на збір, зберігання й обробку ваших персональних даних, переданих нам раніше.
Якщо нам стане відомо про несанкціонований доступ до ваших персональних даних зі сторони будь-яких третіх осіб, ми зобов’язуємося негайно повідомити вас про це.
Питання, які не врегульовані даною Політикою конфіденційності, регулюються згідно із GDPR та Законом України «Про захист персональних даних».
Якщо у вас є питання по цій Політиці, будь ласка, зв’яжіться з нашим фахівцем із захисту даних: Мороз В.М, aeroplan.izyaslav@gmail.com